Reforma Laboral

El próximo jueves 19 de mayo, Marcos Alonso, director de Asesoramiento Laboral de Sisquella, explicará desde un punto vista técnico pero práctico a la vez la evolución normativa y casuística que genera la Reforma Laboral de 2022. Principalmente, se abordarán las novedades más importantes en materia de contratación, que tienen sin duda un impacto muy importante en la política de contratación de las pymes y en la planificación y solución de los constantes conflictos laborales que existen en la actualidad.

 

No hay que olvidar que el punto más importante de esta reforma laboral pretende ser la limitación del uso del contrato temporal a favor del contrato indefinido, y ello implica una variación muy significativa en la gestión de RRHH de las empresas. En el seminario, se abordará des de un punto de vista eminentemente práctico las alternativas que tienen las empresas para lidiar con el cambio legislativo y evitar tanto la conflictividad laboral generada por situaciones irregulares como las sanciones derivadas de la creciente actividad inspectora de la Inspección de Trabajo.

 

Existen dos alternativas para participar:

 • Presencialmente, en el hotel SERCOTEL de Montcada, situado en la calle Verdi número 12. Se ofrecerá un pequeño desayuno, y tras el acto, habrá la posibilidad de charlar tranquilamente con el ponente y trasladarle vuestras inquietudes.
 • De forma telemática a través del enlace que recibiréis tras el registro.

Rellenad el formulario, indicando la opción preferida: presencial o telemática.

Os esperamos.

Formulari d'inscripció a l'event

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de SISQUELLA SOLUCIONS EMPRESARIALS SLP amb CIF B65264707 i domicili social a AV.CATALUNYA, 24 gen 08290, CERDANYOLA DEL VALLES (BARCELONA); LA GESTORA CERDANYOLA SL amb CIF B59999987 i domicili social a AV. CATALUNYA, 12, 08290 CERDANYOLA DEL VALLÈS (BARCELONA), i SISQUELLA I ENJUANES CORREDORIA D’ASSEGURANCES, amb CIF B62119623 i domicili social a AV. CATALUNYA, 12, 08290 CERDANYOLA DEL VALLÈS (BARCELONA), d’ara endavant SISQUELLAGRUP, per tal d’atendre les seves consultes.

  En compliment amb la normativa vigent, informem que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats anteriorment.

  Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

  SISQUELLAGRUP informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que SISQUELLAGRUP es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquestes se suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  De conformitat amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada o al correu electrònic info@grupsisquella.com.

  Informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: info@grupsisquella.com.

  Podrà adreçar-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

  El lliurament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

  > Política de Privacitat.

  Truca’ns

  935 946 400

  Escriu-nos

  info@grupsisquella.com

  Visita’ns

  Les nostres 6 oficines són a la teva disposició.
  Seu central
  Av. Catalunya, 24
  08290 Cerdanyola del Vallès
  (Barcelona)
  Cerdanyola del Vallès
  Av. Catalunya, 12
  08290 Cerdanyola del Vallès
  (Barcelona)
  Cerdanyola del Vallès
  Av. Canaletes, 39 local 6
  08290 Cerdanyola del Vallès
  (Barcelona)
  Sant Cugat del Vallès
  Av. Rius i Taulet, 13
  08172 Sant Cugat del Vallès
  (Barcelona)
  Ripollet
  Rbla. Sant Jordi, 61
  08291 Ripollet
  (Barcelona)
  Montcada i Reixac
  Pl. de l'Església, 7
  08110 Montcada i Reixac
  (Barcelona)