Publicades les Línies de finançament ICO 2020

I.- Línia ICO Empreses i Emprenedors

Termini: Fins al dia 2020.12.31

On es pot sol·licitar: entitats de crèdit que col·laboren amb l’ICO.

Beneficiaris: Finançament orientat a autònoms, empreses, entitats públiques i privades, tant espanyoles com estrangeres per emprendre les seves activitats empresarials i / o cobrir les seves necessitats de liquiditat dins del territori nacional.

També poden sol·licitar finançament amb càrrec a aquest producte, particulars i comunitats de propietaris exclusivament per a la rehabilitació dels seus habitatges.

Conceptes finançables:

– Projectes empresarials i / o necessitats de liquiditat dins del territori nacional.
– Rehabilitació d’habitatges i edificis

Import màxim per client i any
: 12,5 milions d’euros.

Modalitat de l’operació: préstec, leasing, renting o línia de crèdit.

Termini d’amortització i carència: D’1 a 20 anys amb la possibilitat de fins a 3 anys de carència de principal en funció dels terminis.

Comissions: l’entitat de crèdit podrà cobrar una única comissió a l’inici de l’operació, a més de, si s’escau, la d’amortització anticipada.

Tipus d’interès: fix o variable més el marge establert per l’entitat de crèdit segons el termini d’amortització.

Garanties: a determinar per l’entitat de crèdit amb la qual es tramiti l’operació llevat aval d’una SGR / SAECA.


II.- línia ICO Garantia SGR / SAECA

Termini: Fins al 2020.12.31.

On es pot sol·licitar: a la SGR, en SAECA o entitats de crèdit col·laboradores.

Beneficiaris: Autònoms, empreses i entitats públiques i privades que comptin amb l’aval d’una Societat de Garantia Recíproca (SGR) o de la Societat Anònima Estatal de Caució Agrària (SAECA), per emprendre les seves activitats empresarials i / o cobrir les necessitats generals de l’activitat a Espanya o fora del territori nacional.

Conceptes finançables
: Projectes empresarials i / o necessitats de liquiditat dins i fora del territori nacional.

Import màxim per client i any 2 milions d’euros.

Modalitat: préstec, leasing o línia de crèdit.

Tipus d’interès: fix o variable, més el marge establert per l’entitat de crèdit segons el termini d’amortització.

Termini d’amortització i carència: D’1 a 15 anys amb la possibilitat de fins a 3 anys de carència de principal en funció dels terminis.

Comissions: la SGR / SAECA podrà cobrar una comissió d’estudi de fins a 0,5% sobre l’import avalat. Addicionalment, la SGR podrà fixar un preu social mutualista de fins al 4% sobre l’import avalat. A més, l’entitat de crèdit podrà cobrar una única comissió a l’inici de l’operació i, si escau, la d’amortització anticipada.

Garanties: A determinar per l’entitat de crèdit i / o la SGR o SAECA.

III.- LÍNIA ICO Crèdit Comercial

Termini: Fins al 2020.12.31.

On es pot sol·licitar: entitats de crèdit que col·laboren amb l’ICO.

Beneficiaris: autònoms i empreses amb domicili social a Espanya que desitgin obtenir liquiditat mitjançant la bestreta de l’import de les factures procedents de la seva activitat comercial dins del territori nacional o cobrir els costos previs de producció i elaboració dels béns objecte de venda a Espanya.

Import màxim per client: fins a 12,5 milions d’euros de saldo viu per client i any, en una o diverses operacions.

Modalitat de l’operació: tipus de contracte de finançament que acordin el client i l’entitat de crèdit.

Tipus d’interès: tipus variable, més el marge establert per l’Entitat de Crèdit.

Comissions
: l’entitat de crèdit podrà cobrar una única comissió a l’inici de l’operació, a més de, si s’escau, la d’amortització anticipada.

Garanties: a determinar per l’entitat de crèdit amb la qual es tramiti l’operació.

IV.- LÍNIA ICO EXPORTADORS

Termini: Fins al 2020.12.31.

On es pot sol·licitar: entitats de crèdit que col·laboren amb l’ICO.

Beneficiaris: Finançament orientat a autònoms i empreses amb domicili social a Espanya que desitgin obtenir liquiditat mitjançant la bestreta de l’import de les factures procedents de la seva activitat exportadora o cobrir els costos previs de producció i elaboració dels béns objecte d’exportació.

Import màxim per client: fins a 12,5 milions d’euros de saldo viu per client i any, en una o diverses operacions.

Modalitat de l’operació
: tipus de contracte de finançament que acordin el client i l’entitat de crèdit.

Tipus d’interès: tipus variable, més el marge establert per l’Entitat de Crèdit.

Comissions: l’entitat de crèdit podrà cobrar una única comissió a l’inici de l’operació, a més de, si s’escau, la d’amortització anticipada.

Garanties: a determinar per l’entitat de crèdit amb la qual es tramiti l’operació.

V.- LÍNIA ICO INTERNACIONAL 2020

Termini: Fins al 2020.12.31

Tram I Inversió i Liquiditat: Autònoms, empreses i entitats públiques i privades, tant domiciliades a Espanya com a l’estranger que tinguin al menys un 30% de capital d’empresa espanyola o interès espanyol i vulguin finançar les seves activitats empresarials i / o inversions , necessitats liquiditat o despeses a l’estranger a través d’una entitat financera internacional o una entitat de crèdit local amb la qual ICO tingui acord de col·laboració per finançar a les empreses que actuïn en el seu territori.

Tram II Exportadors Mitjà i llarg termini:
 Empreses amb domicili social a Espanya o fora d’Espanya amb interès espanyol que venguin o adquireixin béns o serveis amb ajornament de pagament i necessitin sol·licitar un crèdit subministrador, comprador o finançament complementari a empreses a través de una entitat financera internacional o una entitat de crèdit local amb la qual ICO tingui acord de col·laboració per finançar a les empreses que operin en el seu territori.

On sol·licitar-: A través de les entitats de crèdit.

Import màxim per client: fins a 12,5 milions d’euros o el seu contravalor en dòlars (USD) per Tram I i fins a 25 milions d’euros o el seu contravalor en dòlars (USD) per Tram II.

Conceptes finançables:

Tram I Inversió i Liquiditat: Projectes empresarials / o necessitats de liquiditat fora del territori nacional.

Tram II Exportadors Mitjà i llarg termini
:

– Crèdit Subministrador
: finançament a empreses amb domicili social a Espanya per a la venda de béns o serveis, a empreses amb domicili social fora d’Espanya.

– Crèdit Comprador: finançament a empreses amb domicili social fora d’Espanya, per a l’adquisició de béns o serveis exportats per empreses amb domicili social a Espanya o empreses amb domicili social fora d’Espanya que tinguin interès espanyol.

– Finançament Complementària
: finançament a l’empresa estrangera que adquireixi els béns o serveis espanyols, que no s’hagi cobert íntegrament amb un Crèdit Comprador.

Modalitat: préstec, leasing per Inversió i Liquiditat. Préstecs per Exportadors Mitjà i llarg termini.

Tipus d’interès: tipus fix o variable (euro o dòlar USD), més el marge establert per l’entitat de crèdit segons termini d’amortització.

Termini d’amortització i carència:

– Tram I Inversió i Liquiditat: d’1 a 20 anys amb la possibilitat de fins a 3 anys de carència de principal en funció dels terminis.
– Tram II Exportadors Mitjà i llarg termini: de 2 a 12 anys amb possibilitat de fins a 3 anys de carència de principal en funció dels terminis.

Comissions: l’entitat de crèdit podrà cobrar una única comissió a l’inici de l’operació; a més de, si s’escau, la d’amortització anticipada. Al Tram II, a més de les anteriors podrà cobrar una comissió addicional d’estudi / obertura.

Garanties: a determinar per l’entitat de crèdit amb la qual es tramiti l’operació llevat aval d’una SGR / SAECA.

VI.- Línia ICO CANAL Internacional

Termini: Fins al 2020.12.31

Beneficiaris:

– Inversió i Liquiditat: autònoms, empreses i entitats públiques i privades, tant les domiciliades a Espanya com aquelles domiciliades a l’estranger que tinguin interès espanyol.

– Exportació a Mitjà i llarg termini: empreses amb domicili social fora d’Espanya que adquireixin amb ajornament de pagament, béns o serveis tant a empreses amb domicili social a Espanya com fora d’Espanya que tinguin interès espanyol.

– Així mateix, podran sol·licitar finançament empreses amb domicili social a Espanya o fora d’Espanya amb interès espanyol que venguin béns o serveis, amb ajornament de pagament, a empreses amb domicili social fora d’Espanya.

On sol·licitar-: A través de les institucions financeres internacionals amb les que l’ICO subscrigui acords de col·laboració o de les seves entitats col·laboradores.

Import màxim per client: No hi ha límit.

Conceptes finançables:

Inversió i Liquiditat: Activitats empresarials i / o inversions fora d’Espanya, necessitats de liquiditat o despeses generals de l’activitat fora d’Espanya.

– Exportació Mitjà i llarg termini: crèdit subministrador, crèdit comprador, finançament complementari lligada a l’operació de compra que no s’hagi cobert en la seva totalitat en un crèdit comprador.

Modalitat: tipus de contracte de finançament que acordin el client i l’entitat de crèdit.

Condicions Financeres: les establertes entre el client i l’entitat Financera Internacional.

Garanties: a determinar per l’entitat financera Internacional amb la qual es tramiti l’operació.

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de pàgina web. política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies