ICO Empreses i Emprenedors 2019

Poden sol·licitar aquest finançament els autònoms, emprenedors, empreses, entitats públiques i privades (fundacions, ONG, Administració Pública), que realitzen la seua activitat empresarial a Espanya amb independència del seu domicili social o fiscal i de si la major part del seu capital és espanyol o extranjero.También podran sol·licitar finançament a través d´aquesta Línia dels particulars, les comunitats de propietaris i les agrupacions de comunitats de propietaris per rehabilitar habitatges i edificis o reforma dels seus elements comuns.

Conceptes finançables

• El finançament podrà destinar-se a desenvolupar l´activitat empresarial i / o inversions, les necessitats de liquiditat com ara despeses corrents, nòmines, pagaments a proveïdors, compra de mercaderia, etc. que realitzi l´empresa a Espanya

• Necessitats tecnològiques

• Adquisició d´actius fixos nous o de segona mà.

• Vehicles turismes i industrials

• Adequació i reforma d´instal·lacions

• Adquisició d´empreses.

• Rehabilitació o reforma d´edificis, elements comuns i habitatges (IVA o impostos anàlegs inclosos) en el cas de comunitats de propietaris, agrupacions de comunitats de propietaris i particulars.

On es pot sol·licitar el finançament

En qualsevol de les entitats de crèdit que col·laboren amb l´ICO en aquest producte. L´Entitat de Crèdit en què es presenti la sol·licitud de decidir sobre l´aprovació del finançament.

Import màxim per client

L´import màxim per client i any és de 12,5 milions d´euros, en una o diverses operacions.

Modalitat de l´operació

El finançament podrà formalitzar sota la modalitat de préstec, leasing, renting o línia de crèdit.

Termini d´amortització i carència

• d´1 fins a 6 anys amb 0 o 1 any de carència de principal

• de 7 fins a 9 anys amb 0, 1 o 2 anys de carència

• de 10, 12, 15 i 20 anys amb 0, 1, 2 fins a 3 anys de carència

Tipus d´interès del préstec

El client podrà triar entre un tipus d´interès fix o variable. Si l´operació es va formalitzar a tipus d´interès variable, aquest serà revisat semestralment per l´entitat de crèdit d´acord amb el que estableix el contracte de finançament.

Garanties

L´Entitat de Crèdit podrà sol·licitar les garanties que estimi oportunes, llevat aval de la SGR o SAECA.

Compatibilitat d´aquest finançament amb les ajudes que concedeixen altres organisme
s.

Aquest finançament serà compatible amb ajudes rebudes de les comunitats autònomes (CCAA) o altres institucions.

Vigència

El client podrà formalitzar operacions amb l´entitat de crèdit durant tot l´any 2019.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de pàgina web. política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies