AVÍS LEGAL

Aquest web és propietat de SISQUELLA SOLUCIONS EMPRESARIALS SLP (B65264707), LA GESTORA CERDANYOLA (B59999987) i SISQUELLA I ENJUANES CORREDORS D’ASSEGURANCES (B62119623). L’accés a aquest web implica que s’han llegit i acceptat les següents condicions d’ús:

Condicions d’ús

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI-CE), SISQUELLA SOLUCIONS EMPRESARIALS SLP, LA GESTORA CERDANYOLA SL i SISQUELLA I ENJUANES CORREDORS D’ASSEGURANCES SL informen que són titulars de la web www.grupsisquella.com. De conformitat amb l’exigència de l’article 10 de la citada Llei, SISQUELLA SOLUCIONS EMPRESARIALS SLP, LA GESTORA CERDANYOLA SL i SISQUELLA I ENJUANES CORREDORS D’ASSEGURANCES SL informen de les següents dades:

Els titulars d’aquesta web són:

SISQUELLA SOLUCIONS EMPRESARIALS SLP, amb CIF B65264707 i domicili social a AV.CATALUNYA, 24 1 08290, CERDANYOLA DEL VALLES (BARCELONA), inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, a tom 41712, foli 134, full B394234 i inscripció primera.

LA GESTORA CERDANYOLA SL, amb CIF B59999987 i domicili social a AV. CATALUNYA, 12, 08290 CERDANYOLA DEL VALLÈS (BARCELONA), inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, al tom 21995, foli 86, full B30698 i inscripció primera.

SISQUELLA I ENJUANES CORREDORIA D’ASSEGURANCES, amb CIF B62119623 i domicili social a AV. CATALUNYA, 12, 08290 CERDANYOLA DEL VALLÈS (BARCELONA), inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, en el tomo 32188, foli 154, full B202171 i inscripció primera.

Usuari i règim de responsabilitats

La navegació, accés i ús per la web de SISQUELLA SOLUCIONS EMPRESARIALS SLP, LA GESTORA CERDANYOLA SL i SISQUELLA I ENJUANES CORREDORS D’ASSEGURANCES SL, en endavant referides conjuntament totes com a GRUP SISQUELLA, confereix la condició d’usuari, per la qual s’accepta, des de la navegació per la web de GRUP SISQUELLA, totes les condicions d’ús aquí establertes sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web de GRUP SISQUELLA proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

  • La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis extrets per GRUP SISQUELLA per a l’accés a determinats continguts o serveis oferts per la web.
  • L’ús de la informació, serveis i dades oferts per GRUP SISQUELLA contràriament a allò disposat per les presents condicions, la Llei, la moral, les bones costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altra manera poden suposar una lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

Preus i pagaments
En compliment de l’article 10 de la LSSI CE li comuniquem que la informació disponible sobre preus, ofertes i / o promocions dels nostres productes indiquen el preu en euros i no inclouen els impostos que, si escau, són aplicables. Un cop el client hagi fet el pagament dels imports deus o meritats a través del web clients.grupsisquella.com, el deute quedarà extingit.

Política d’enllaços i exempcions de responsabilitat
GRUP SISQUELLA no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals el usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercir cap tipus de control sobre el contingut de altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als que es pot accedir a través dels enllaços.

GRUP SISQUELLA declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris de la seva pàgina web, que podrien derivar-se de la navegació per la seva web. En conseqüència, GRUP SISQUELLA no es fa responsable, en cap cas, dels possibles danys que per la navegació per Internet poguessin sofrir l’usuari.

Modificacions

GRUP SISQUELLA es reserva el dret de realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense previ avís, en el contingut de la seva web. Tant en referència als continguts del lloc web, com en les condicions d’ús del mateix. Esmentades modificacions es podran realitzar a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran obligades a complir durant el temps en què es publiquin a la web i fins que no siguin modificades de forma vàlida per posteriors.

Protecció de dades

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, els informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de SISQUELLA SOLUCIONS EMPRESARIALS SLP amb CIF B65264707 i domicili social a AV.CATALUNYA, 24 1 08290, CERDANYOLA DEL VALLES (BARCELONA); LA GESTORA CERDANYOLA SL amb amb CIF B59999987 i domicili social a AV. CATALUNYA, 12, 08290 CERDANYOLA DEL VALLÈS (BARCELONA), i SISQUELLA I ENJUANES CORREDORIA D’ASSEGURANCES SL, amb CIF B62119623 i domicili social a AV. CATALUNYA, 12, 08290 CERDANYOLA DEL VALLÈS (BARCELONA), amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre les dues parts.

En compliment amb la normativa vigent, GRUP SISQUELLA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats amb anterioritat.

GRUP SISQUELLA informa que els tractaments indicats es troben legitimats per l’interès legítim de GRUP SISQUELLA.

Mentre no ens comuniqueu el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

GRUP SISQUELLA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que GRUP SISQUELLA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquestes es suprimeixin o es rectifiquen sense dilació quan siguin inexactes.

De conformitat amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets de accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a una de les dues adreces postals indicades més amunt o al correu electrònic info@grupsisquella.com. Podrà adreçar-se a l’Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Propietat intel·lectual i industrial

Les empreses de GRUP SISQUELLA per elles mateixes o com a cessionàries, són titulars de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com de els elements continguts en la mateixa. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol, sempre que siguin aplicables tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats

En virtut del disposat en la Llei de Propietat Intel·lectual, queda expressament prohibida la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de GRUP SISQUELLA. L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de GRUP SISQUELLA. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur de la seva computadora o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per a la seva utilització personal i privada. L’usuari haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigui instal·lat a les pàgines de GRUP SISQUELLA.

Accions legals, legislació aplicable i jurisdicció

GRUP SISQUELLA es reserva, a més, la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda de la seva pàgina web i continguts, o per l’incompliment de les presents condicions. La relació entre l’usuari i el prestador es regirà per la vigent normativa i d’aplicació en el territori espanyol. Si sorgís qualsevol controvèrsia, les parts podran sotmetre els seus conflictes a un arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència al respecte.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de pàgina web. política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies