Renda 2017 Online

Per tramitar la Declaració de Renda Online, és imprescindible -si l’any passat no la vau fer amb nosaltres- que adjunteu la Declaració de 2016 en format PDF.

És possible que us calgui adjuntar més documentació. Consulteu-la al final de la pàgina.

  Si vol fer la declaració amb la seva parella (conjunta o individuals)

   

  TARIFES:

  Individual 50€ + IVA

  Parella 66€ + IVA (conjunta o individuals)

  si teniu qualsevol dubte, o envieu-nos un mail a info@grupsisquella.com o truqueu-nos al
  93 594 64 03

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, ens informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de SISQUELLA SOLUCIONS EMPRESARIALS SLP amb CIF B65264707 i domicili social a AV.CATALUNYA, 24 1 08290, CERDANYOLA DEL VALLÈS (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, informem que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats amb anterioritat.
  Mentre no ens comuniqueu el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.
  SISQUELLA SOLUCIONS EMPRESARIALS SLP informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que SISQUELLA SOLUCIONS EMPRESARIALS SLP es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
  De conformitat amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@grupsisquella.com.
  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: info@grupsisquella.com.
  Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.
  El lliurament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

  DOCUMENTACIÓ QUE POTSER ENS CALDRÀ

  1. Informació fiscal proporcionada per tots els bancs a on tinguis compte obert. Segurament, ho podràs obtenir a la bústia electrònica de l’aplicatiu web de la teva entitat bancària.
  2. Que ens confirmis si el domicili on viviu, és:
   1. De propietat vostra
   2. Pagueu un lloguer. En cas que sigui de lloguer, necessitem conèixer el DNI del propietari (vindrà al contracte de lloguer) i el import total del lloguer pagat durant l’exercici 2017
   3. Qualsevol altra situació (és d’un familiar, no pagueu lloguer, etc…)
  3. Si has venut algun immoble durant l’any 2017, necessitarem còpia de:
   1. Escriptura de compra del immoble venut
   2. Escriptura de venda
   3. Import de la plusvàlua municipal pagada per la venda (impost municipal)
   4. Factura de la comissió pagada a l’agent immobiliari que va intervenir en la venda
  4. Si has comprat algun immoble durant l’any 2017, necessitarem còpia de l’escriptura de compra.
  5. Si durant l’any 2017, la unitat familiar ha variat respecte a la que es va declarar a la renda de 2016. És a dir, si hi ha hagut naixements (en aquest cas necessitem nom complert i data de naixement del fill), defuncions, casament o divorci.

  Aquest lloc web utilitza galetes pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de pàgina web. política de cookies. ACEPTAR

  Aviso de cookies