Informacions per als clients de Renda

Degut a l’impacte del COVID-19, la declaració de renda enguany la farem de forma telemàtica, amb inscripció prèvia. Si ja us hi heu inscrit, el nostre equip d’economistes ja està treballant per obtenir les vostres dades fiscals, quadrar la informació fiscal que ja tinguem de les vostres operacions en l’exercici 2019 i introduir totes aquestes dades al nostre programa per tal de fer la declaració.

Per a la vostra tranquil·litat, sapigueu que tan bon punt tinguem un precàlcul, ens posarem en contacte per comentar el resultat i analitzar si ens cal més documentació. Pot ser que això no passi fins a finals de maig o principis de juny, però no és problema, ja que el termini legal per presentar la declaració de renda finalitza el proper 30 de juny. I és probable que el Govern acabi allargant el termini.

Us recordem per tant que, per evitar col·lapsar les línies telefòniques de SISQUELLA, no cal que truqueu per preguntar en quin punt es troba la vostra declaració, ja que estem treballant per estricte ordre d’inscripció a la llista.

No obstant, i per tal d’agilitar els tràmits, us demanem que envieu a renta2019@grupsisquella.com la següent informació, en cas que sapigueu que us trobeu en alguna o algunes d’aquestes situacions. Quan envieu la informació, és molt important que a l’assumpte del mail indiqueu clarament el vostre DNI i el vostre nom (ex: 12345678Z-JORDI MARTÍ).

 • Si cobreu lloguers de pisos o locals que siguin vostres. Necessitem que ens indiqueu de forma separada per a cada bé immoble que teniu llogat:
 1. Adreça completa amb codi postal.
 2. Si es tracta de:
  1. un lloguer d’un habitatge que constitueix l’habitatge habitual d’una persona o família, o bé
  2. es tracta d’un lloguer d’un local comercial, despatx o botiga
 3. Ingressos obtinguts durant l’any, separats en les següents categories:
  1. Import cobrat
  2. Import pendent de cobrar. En cas de posar quantitats pendents de cobrar, indiqueu el mes. (p. ex: Em deuen 1400 corresponents als mesos de febrer i abril de 2019)
 4. Dies de l’any que el immoble ha estat llogat. En cas que no hagi estat llogat tot l’any, els períodes de l’any que ha estat llogat (p. ex: 01/01/2019 a 31/03/2019 i de 01/05/2019 a 31/12/2019)
 5. DNI i nom de la persona o societat que té llogat el immoble (arrendatari) i data de signatura del contracte actual (aquesta informació la demana Hisenda per primer cop aquest any).
 6. Data d’adquisició de l’immoble i preu d’adquisició (aquesta informació la demana Hisenda per primer cop aquest any).
 7. Forma de compra de l’immoble:
  1. Herència
  2. Donació
  3. Compravenda
  4. Altres (especificar)
 8. Despeses classificades per categories:
  1. IBI i impostos municipals, com taxes i escombraries. No necessitem els rebuts, només la quantitat en euros pagada.
  2. Comunitats de propietaris. No necessitem els rebuts, només la quantitat en euros pagada.
  3. Assegurança. No necessitem els rebuts, només la quantitat en euros pagada.
  4. Reparacions i reformes: necessitem còpia de les factures.
  5. Interessos pagats de préstecs hipotecaris subscrits per a la compra del pis. No necessitem els rebuts, només la quantitat en euros pagada durant tot l’any.
  6. Altres despeses no relacionades anteriorment. Necessitem còpia de la factura o del justificant de la despesa
 • Si heu venut accions, necessitem les dades fiscals del banc on les teníeu dipositades. És a dir, si heu venut accions de TELEFONICA, REPSOL, etc… que teníeu dipositades a CaixaBank, necessitem les dades fiscals de CaixaBank de l’exercici 2019.
 • Si heu venut algun immoble, necessitem:
  1. Còpia de l’escriptura de compra. Si no es pot disposar de l’escriptura, necessitem la data i el preu de compra, tot i que preferim i recomanem tenir l’escriptura.
  2. Còpia de l’escriptura de venda. Si no et pot disposar d’escriptura, necessitem la data i el preu de venda, tot i que preferim i recomanem tenir l’escriptura.
  3. Import de les despeses de la compra (ITP, Notari, Registre)
  4. Import de les despeses de la venda (factura del API si n’hi ha i còpia de la plusvàlua municipal pagada).

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de pàgina web. política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies