Declaració de l’Estat d’Alarma i restricció de la mobilitat nocturna

D’acord amb el nou Estat d’Alarma establert per Decret 127/2020, de 25 d’octubre, i mitjançant la Resolució SLT / 2620/2020, de 25 d’octubre, de la Generalitat de Catalunya, s’adopten mesures de salut pública, i en especial mesures de restricció de la mobilitat nocturna:

A partir del 25 d’octubre (per un termini inicial de 15 dies) es prohibeixen tots els desplaçaments i la circulació per les vies públiques entre les 22.00 hores i les 06.00 hores.

Aquesta mesura de restricció de mobilitat, amb afectació laboral, estableix les següents excepcions:

  1. Desplaçaments per anar i tornar a el lloc de treball, amb el corresponent certificat d’empresa.
  2. Desplaçaments de professionals, i personal voluntari, per a serveis essencials, sanitaris i socials.
  3. La circulació de vehicles per carreteres i vies que transcorrin o travessin l’àmbit territorial de Catalunya està permesa sempre que tingui origen i destinació fora de Catalunya. Així mateix, està sempre permesa la circulació quan es tracti de transport de mercaderies.

Horari màxim d’obertura a públic i per tant de prestació de serveis a les empreses:

  • Els serveis de comerç minorista i restauració fins a les 21 hores. El repartiment a domicili fins a les 22:00 hores.
  • Espais públics fins a les 21:00 hores, inclosos espectacles públics, activitats recreatives i esportives autoritzades.
  • Les activitats culturals fins a les 22 hores, permetent el retorn dels assistents entre les 22:00 i les 23:00 hores.

La limitació horària no afecta els serveis essencials i d’urgència: sanitaris, sociosanitaris, farmàcia, combustibles, emergència i actuals judicials

Adjuntem l’enllaç i el model de Certificat de Declaració d’Autoresponsabilitat que justifica el desplaçament per presentar-lo davant controls policials editat per la Generalitat de Catalunya per a excepcions puntuals, així com un Model Genèric emès per l’empresa.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de pàgina web. política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies