Adequació al RGPD

El 25 de maig de 2016 va entrar en vigor la normativa europea de protecció de dades, més coneguda com Reglament General 2016/679 (UE) de Protecció de Dades (en endavant, “RGPD”), així mateix el 25 de maig de 2018 aquesta normativa va passar a ser de plena aplicació.

D’aquesta manera, a Sisquella Solucions Empresarials ens hem adaptat per assumir els nous compromisos que estableix la regulació en matèria de protecció de dades de caràcter personal i així oferir-los un servei ajustat als requeriments del marc legal.

En aquest sentit, ens adrecem a vostè per tal de posar en el seu coneixement els canvis més importants que incorpora aquesta nova normativa europea de protecció de dades personals, els quals es detallen a continuació, a tall d’exemple, d’algunes de les modificacions i novetats que es despenden de la seva aplicació:

– Ampliació dels drets com a interessat o afectat proporcionats, que inclouen novetats com són el dret a l’oblit i el dret a la portabilitat de les dades,

– La figura del delegat de Protecció de Dades,

– L’obligatorietat d’obtenir el consentiment mitjançant acció clara o afirmativa de l’interessat,

– L’aparició de noves bases legitimes que permeten els tractaments de dades, o

– L’obligatorietat de comunicar els incidents de seguretat que puguin afectar els drets i llibertats dels interessats.

Sisquella Solucions Empresarials l’informem que seguim tractant les seves dades d’acord amb:

  • La existència d’un interès legítim per part de Sisquella Solucions Empresarials.
  • La relació jurídica entre vostè i Sisquella Solucions Empresarials.
  • El compliment d’una llei.
  • El consentiment de l’interessat.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent i aplicable en protecció de dades, podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió (“dret a l’oblit”), portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, així com la revocació del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, adreçant la seva petició a info@grupsisquella.com. Podrà Adreçar-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Si té algun dubte pot contactar amb nosaltres.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de pàgina web. política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies